Retrofiets.be

foto's 2020
Retrobeurs 2020 (29) Geannuleerd.jpg

Het hing in de lucht, maar het besluit staat nu definitief vast: geen tiende editie van de Retro Fietsbeurs in Dessel-Witgoor in januari 2021. Het retrofietsbeurs-team heeft de beslissing met pijn in het hart moeten nemen, maar annuleren was de enige optie omwille van de onzekerheid rond de Covid-19-epidemie.

 

Aan het begin van de tweede lockdown in België zijn er geen duidelijke vooruitzichten over hoe de regelgeving zal evolueren richting 2021. Het leek ons dan ook niet verstandig om op dit moment, twee en een halve maand voor de beurs, toezeggingen van handelaren te vragen. Uiteraard zijn we ook bezorgd over de gezondheid van deelnemers en publiek en willen we geen enkel risico nemen met het organiseren van een evenement waar in normale tijden in een volgepakt parochiecentrum in ’t Witgoor van de nostalgische retro fietspracht en -praal genoten kan worden.

Als de Covid-19 regelgeving het toelaat willen we een jaar later de tiende editie van de retrofietsbeurs organiseren, waarvoor we jullie graag opnieuw uitnodigen. Een datum is alvast gevonden: zondag 16 januari 2022. Hopelijk kunnen we elkaar dan weer in de vertrouwde setting ontmoeten. Voor nu geldt: Blijf gezond en zorg voor jezelf en elkaar!

 

Het retrofietsteam

2021 Geannuleerd!!

Free Website Created & Hosted by Website.com Site Builder

Create Yours 500s of Templates. No coding needed.Get started now Create your website like mine with website.com website builder. Start My Website